עקב עכירויות בקרנית בעין אחת לאחר דלקת לחמית וירלית-דתאמיצין?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/11/2017 | 19:30 | מאת: דוד

עקב עכירויות בקרנית בעין אחת לאחר דלקת לחמית וירלית-דתאמיצין? הבנתי מהרופא עיניים כי הטיפול המקובל לטיפול בעכירות שגורמת להפרעת ראיה, טשטוש, וזאת לאחר שדלקת בעין טופלה וחלפה, כעת ישלטפל בטיפות סטרואידים? האם כך הדבר?, והאם הטיפת דתאמיצין 3 פעמים ביום טוב? (דעת הרופא). האם יש טיפות טובות יותר? תודה.

אם ישנה עכירות הגורמת להפרעה בראיה אז זהו הטיפול המתאים. יש להקפיד על מעקב רופא העיניים תוך כדי הטיפול. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין