דלקת עיניים שהתפתחה לזיהום ושריטה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/11/2017 | 22:29 | מאת: haim

אני התחלתי עם דתאמיצין עקב דלקת עיניים -שבוע ללה הטבה לאחר שהופסק, ניתן פרד פורטה , לאחר שבוע ללא הטבה. לאחר שבועיים אלו הממצאים (חלקם) ממצאים: עפעפיים- תגובה פוליקולרית לחמית גרויה ++ קרנית- אי סדירות אפיתל שליש עליון ובמרכזה נמצאה ארוזיה נרחבת על הקרנית השמאלית בעין בקוטר 2 על 3.5 מ"מ , SPAS לחץ ת.ע - 16 SPK מפושט נוטל כעת: משחה מסוג טוברקס * 3 פעמים ביום (לא מאפשר לי לראות, רגישות מאור בחדר ,שמש, לכן לא יוצא מהבית מספר ימים). וטיפות עיניים מסוג ויגהמוקס * 6 פעמים ביום. (אנטיביוטיקה) שאלה: האם אני יכול להוריד את המשחה טוברקס ולהישאר רק עם הטיפות ויגהמוקס, לפחות רק בעין ימין?

עקב הארוזיה מומלץ על משחה בעין בכדי לעזור בהחלמה, אם המשחה מאוד מפריעה אז ניתן לנסות במקום תחליפי דמעות בצורת גל שניתן לרכוש בבית המרקחת או משחת דורה טירס, אך סביר שגם הם יגרמו לטישטוש מסוים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

03/11/2017 | 11:05 | מאת: haim

תודה. יש לי בבית "סיסטיין פורטה"- זה יתאים?

אפשר לנסות

מנהלי פורום בריאות העין