טשטוש ראיה לאחר טוברקס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/11/2017 | 15:17 | מאת: ברק

קיבלתי הוראה מרופא לקחת טוברקס פעם ביום בלילה בעקבות דלקת עפעפיים. שמתי לב שבמהלך היום אני חווה אי נוחות וטשטוש ראיה בעין הזאת, ולדעתי זה נעשה יותר מורגש ככל שעובר הזמן (לקחתי 4 לילות). הרופא אינו זמין עד יום ראשון. האם עליי להמשיך עד להתייעצות או להפסיק מיד? האם זה יכול לגרום נזק לעין? בנוסף, קשה לי מאד לשים את המשחה בכיס שבין העפעפיים לעין. קצת נכנס וקצת מורח בחוץ. האם זה בעייתי? תודה!

אין בעיה עם כך שחלק מן המשחה לא נכנס לעין, הכמות שנכנסת מספיקה. במידה והטיפול גורם לירידה בראיה, מומלץ להפסיקו עד בדיקה חוזרת של הרופא. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין