עין אדומה אחת לכמה חודשים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/10/2017 | 04:54 | מאת: טומי

שלום רב, מרכיבה עדשות רכות יומיות ואחת לכמה חודשים יש לי תמיד דלקת עיניים שמטופלת או במקסיטרול או באנטיביוטיקה. היום שוב קמתי עם עין אחת אדומה מאוד ועברתי למשקפייים כדי לתת לה מנוחה. שאלתי היא האם חובה להבדק על ידי רופא ולקבל שוב טיפות או שמא ניתן לתת לזה לעבור לבד. שואלת כי חוששת לפתח עמידות בטיפולים ככ תכופים. תודה! טומי

לעיתים הדלקת חולפת לבד או עם שטיפות במים ותחליפי דמעות. אפשר לחכות כמה שעות לראות אם יש שיפור ואם אין אז לפנות לרופא לשם קבלת טיפול. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין