ראייה כפולה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/09/2017 | 11:53 | מאת: אסתר

שלום רב, אבי בן 93 וסובל מניוון רשתית וקטרקט. לפני מספר חודשים עבר ניתוח אקטרופיון ולפני כחודש התחיל להתלונן על ראייה כפולה. רופא העיניים אומר שייתכן שעבר אירוע מוחי קל ושריר של העין נפגע. כדי לא להקשות עליו עם בדיקות, ברצוני לדעת אם ניתן להתאים לו משקפיים שיעזרו לו. תודה.

במקרים קלים הכפילות יכולה לחלוף לבד, אם היא מפריעה אפשר לנסות להתאים פריזמות על המשקפיים אצל אופטומטריסט. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין