עיניים יבשות. 6 שנים אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/09/2017 | 07:36 | מאת: בר יצחק

העין יבשה לאחר 6 שניםשל ניתוח קטראקט ולא עוזרות טיפו העיניים לסיכוך קיבלתי את כולם כבר בכול זאת מרגיש כמו אבן מפריעה בעין אין לי דלקת רק כניראה יובש ניסיתי הילו קומוד גיל הילו משחת עיניים מקסיטרול לא עוזר! מה ניתן לעשות וגם מים פושרים וגם תה בעיניים

שלום רב, ניתן לנסות הכנסת פקקי סיליקון לצינורות הדמע התחתונות תחילה ואח"כ גם לעליונות, במקביל להרטיב את העיניים בתחליפי דמעות ללא חומר משמר מסוג פאנטן 4 פעמים ביום ומשחת ויטאפוס ללילה (ויטמין A) בנוסף ליטול אומגה 3 פעמיים ביום לאחר האוכל (לשנה). בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין