בלפריטיס קדמית ואחורית שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/08/2017 | 21:53 | מאת: רוני

שלום רב אני סובלת מבלפריטיס קדמית ואחורית. לפעמים אני קמה בבוקר והעיניים נראות ממש רטובות ומבריקות האם זה קשור לבלפריטיס. ומה זו התופעה הזאת תודה

שלום רב בלפריטיס עלולה לגרום להרכב הנורמלי של הדמעות ודמעות כרונית עם אודם בלחמית. אני ממלית על ניקוי של קצוות העפעפיים עם מגבוני איי קאר של ד"ר פישר פעמיים ביום בבוקר ולפני השינה. בנוסף קומפרסים חמים פעמיים ביום למשך 5 דקות בעיניים סגורות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין