שאלה כללית // ]] '' ווו

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/06/2017 | 12:18 | מאת: אליהו

שלום ד"ר האם ניתן לקנות ללא מרשם או לחילופין מה ממליץ על בסיס מרשם קבוע- טיפות ש''מכווצות'' את הכלי דם בעין ו''צובעות'' אותה חזרה בלבן? למיקרה שהעין אדומה און-אוף-און-אוף כתוצאה מאלרגיה ולא מעט פעמים המסביב (הלבן של העין) נצבע באדום. תודה.

אליהו שלום, טיפות שמכווצות את כלי הדם של גלגלי העין וגורמות ללובן של העיניים נקראות סטילה או ויזין וניתן לרכוש ללא מרשם. לגבי טיפות באלרגייה אני ממליץ על טיפות הנקראות זאדיטאן פעמיים ביום שדורשות מרשם רופא. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין