בלפריטיס - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/04/2017 | 21:25 | מאת: רוני

שלום רב , בת 40. מאובחנת בבלפריטיס קדמית ואחורית , יש לי מספר שאלות בבקשה: 1. האם אפשר להשתמש גם במגבוני עיניים של חברות אחרות ולא של דר פישר? 2. הרופא כתב לי טריכיאזיס, האם הריסים שפונות לכיוון העין אלה ריסים חדשות שצמחו בצורה כזאת? או ריסים שהיו בריאות והסתובב לכיוון העין כשהחלה הדלקת? 3. אני מטופל כבר חודשיים בסינטומצין. קומפרס פעם ביום וניקוי במגבונים פעמיים. הנשירה לא פוסקת, האם כדאי להוסיף דוקסילין לבליעה. (. חוץ מהנשירה אין לי כמעט סימפטומים. רק קצת טשטוש לפעמים והרגשת גוף זר ) מוגדרת כבלפריטיס קלה. תודה רבה

אפשר להשתמש בכל סוג מגבונים. הטריכיאזיס יכול לנבוע מהגירוי ואז ריסים פונים לכיוון העין. דוקסיצילין מומלץ במקרים בהם הדלקת לא חולפת בטפולים אחרים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין