לא רואה טוב בלילה בנהיגה חייב עזרה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/03/2017 | 08:33 | מאת: בן 22

שלום רב, עברתי ניתוח קטרקט בגיל 6 (קטרקט מולד) היום בן 22 ולפני כ שנה וחצי בערך,התחלתי לא לראות טוב בזמן נהיגה בלילה אני מרגיש שאני רואה חלש יותר, ושהעין מתמצת יותר, חדשתי את המשקפיים שלי לכן המספר הוא הכי עדכני שיש 3 ו3.70 עם צילינדר. מה אני יכול לעשות שישפר לי את הראיה (מזון,משקפיים מיוחדות,לא יודע) אני ממש מתוסכל מזה כי אני מאוד צעיר ואני מרגיש שזה מתגבר גם כשאני סתם יושב עם חברים בחושך רואה רק צלליות יכול להיות שזה פסיכולוגי כי אני חרדתי לזה? בנוסף אני לפעמים משתמש בעדשות מגע יכול להיות שזה משפיע על העין באיזה שהוא אופן וגם אני מסתנוור מרכבים מאוד לפני כחצי שנה ד״ר קלמפר בדק אותי ואמר שהכל בסדר בעין.

מכיוון שעברת בדיקת עיניים לפני מספר חודשים שהיתה תקינה אז קודם כל אפשר להיות רגועים ואין סיבה ללחץ. במידה והתסמינים ממשיכים אז הייתי ממליץ על בדיקת עיניים חוזרת בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין