החלמה מקרוס לינקינג ראיה מטושטשת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/03/2017 | 22:50 | מאת: קרוס לינקינג

שלום, ביצעתי קרוס לינקינג לפני יומיים ועכשיו ראיה מאוד מטושטשת ( לא רואה כלום- האם תקין)האם אמור לעבור? הרופא נתן מרשם ל2 סוגי טיפות אנטיביטיות האם צריך גם סטרואידים? תודה רבה.

שלום רב, לאחר טיפול מסוג קרוס לינקינג הראייה עלולה להיות מטושטשת לתקופה של כ14 יום עד 4 שבועות. כדאי להמשיך עם טיפות הסטרואידים למשך 6 שבועות ולרדת אח"כ בהדרגה זאת כדי למנוע תגובת עכירות או דלקת. את טיפות האנטיביוטיקה יש להמשיך כשבוע לאחר סגירת הפצע בקרנית. בברכה, פרופ' קרמר ישראל.

מנהלי פורום בריאות העין