שימוש לתקופה ארוכה בדוקסילין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/01/2017 | 05:38 | מאת: רוני

אני לוקח דוקסילין תקופה ארוכה. כנראה Q fever .מה ההשלכות על הכבד או הכליות לכך. וכיצד לפעול. תודה. רוני

שלום רב, בדר"כ תרופות הדוקסלין איננה פוגעת בכבד או בכליות, אך אם קיימת רגישות ספציפית לתרופות אנטיביוטית זן כדאי לעקוב אחרי תפקודי כבד וכליות ולהתייעץ עם רופא מנוסה למחלות פנימיות או זיהומולוג. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

שלום רב, נקודה לבנה בקצה העפעף נובעת מהצטברות שומן בבלוטת שומן עורית, מעין ציסטה שומנית. במידה והממצא מפריע לך, ניתן לנקז כיסית שומנית זו בקלות ע"י מחט סטרילית בתנאים מתאימים. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין