גלאוקומה ופרקינסון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/03/2012 | 12:28 | מאת: פרחיה

שלום, מדובר בגבר בן 74 שחולה בגלאוקומה.הוא מקבל טיפות קסלאקום 2.5מ"ג.לאחרונה הובחן כחולה פרקינסון והחל לקבל סטאלבו 50,12.5,200 מ"ג 3 פעמים ביום. האם התרופה עלולה להזיק לעיניים? 1. התור לרופאת העיניים המטפלת בו נקבע לעוד חודשיים. 2.הנוירולוג המטפל בו קבע שהתרופה חיונית. בתודה מראש.

פרחייה שלום, עד כמה שידוע לי אין כל קשר בין 2 תרופות אלו. ניתן להמשיך את הטיפול הקבוע בשתי הטיפות גם יחד. עד כמה שידוע לי סטאלבו איננה מזיקה לעיניים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין