NPS מוארך וראייה כפולה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/02/2012 | 14:28 | מאת: חסוי

שלום רב רציתי לדעת ממכם אובחנתי כאחד שיש לו NPS מוארך בעין מה זה אומר אשמח להסבר ?והאם זה אפשרי רק בעין אחת?בנוסף ברצוני לשאול מה הנזקים האפשריים כתוצאה משבר בעצם ארובת העין?והאם יש דך לשפר ראיה כפולה כאשר אני קורא מקרוב אני רואה לעיתים את השורה כצללית כאילו כפולה האם יש דרך לתקן זאת חוץ ממשקפיים?אשמח לתשובה מפורטת לכל אחד משאלותיי תודה מראש

שלום רב, מדובר במהירות איטית יותר של השרירים של העין בתנועתה כלפי פנים (כלפי האף)- מצב של קריאה בספר, או מאמץ אחר של המבט לקרוב. פני לבדיקת אורטופטיקאית-זהו תחום בו נבדקת תנועתיות השרירים מבחינת כוח פעילות השריר והזוית אליה מגיע במהלך תנועת העין. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין