קרע ברשתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/02/2012 | 19:18 | מאת: אצבעונית

שלום, אמי עברה ביום ראשון ניתוח בלייזר לאיחוד קרע ברשתית. כשהיא עוצמת עיינים יש לה הרגשה של עיקצוץ בעין כמו שקוצצים בצל, האם זה תופעה טבעית לאחר הניתוח ? מה ההנחיות להמשך ? האם יש הגבלות בחיי היום יום ? תודה מראש.

שלום רב, אין הגבלות בחיי היום יום. תחושת העיקצוץ יכולה לנבוע מכך שאת הטיפול מבצעים דרך עדשה המונחת על פני הקרנית וזו יכולה לגרום לשריטה שטחית הגורמת לצריבה. תופעת לוואי זו חולפת תוך יום יומיים. בברכה, ד"ר הירש עמי

מנהלי פורום בריאות העין