מיופיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/06/2006 | 21:29 | מאת: מיכל

שלום ד"ר לוינגר אני הייתי בבדיקת עיניים משום שיש לי קוצר ראיה מכבר מספר שנים ופשוט רציתי להיבדק ולדעת מה המצב .כמובן שאני לובשת משקפיים לראיה למרחק מספר שנים .עכשיו,בבדיקה האחרונה הרופא שבדק אותי אמר לי שהכל כרגיל כמו שאני מכירה עד היום אבל יש משהו שהוא רוצה לבדוק וזה-שדה הראייה ולכן שלח אותי למכון מור אבל שזה לא דחוף שאני אעשה את זה בזמני החופשי.ואני רוצה לדעת למה ומה בעצם העניין.אני מדגישה שאני בהחלט לא לחוצה רק רוצה להבין.

מיכל שלום, בדר"כ שולחים לבדיקת שדה-ראייה במקרים של לחץ תוך-עיני גבולי או שקערורית בעצב ראייה. ידוע כי אצל חלק מהאנשים עם קוצר ראיה יש שקערורית פזיולוגית בעצב הראייה, שזה נורמאלי ואין לזה שום משמעות. אולם בכדי לשלול זאת, שולחים לבדיקת שדה-ראייה.

מנהלי פורום בריאות העין