שיקום

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/11/2011 | 17:43 | מאת: דרומית

אמי, בת 69 לאחר אירוע מוחי לפני חודשיים,דמם מוחי צד שמאל לפני כעשר שנים אירוע שהשאיר פסיאליס. היתה עצמאית לגמרי עד האירוע האחרון.לאחר שיקום של חודש וחצי בבית לוינשטיין כעת בבית,מתהלכת עם הליכון\מקל זקוקה לעזרה במקלחת,לבוש,ועוד. הבעיה שאין לה זכרון [לא טלפונים,שמות נכדים,מתכונים],מה זכויותיה לסיעוד? ברצוננו לסדרה במועדונית בבקרים, מה המלצתך בבאר שבע?

10/12/2011 | 19:25 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אם הייתה עצמאית לפני האירוע מדוע לא נשלחה לשיקום אחריו?! במידה והלקוי הקוגניטיבי ישאר באופן קבוע תוכר כתשושת נפש הזקוקה להשגחה ותהיה זכאית לגמלת סיעוד + מימוש הבטוח הסיעודי שלה במידה ויש לה כזה בקופת חולים. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי