שיקום נשימתי + נוירולוגי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/03/2011 | 15:31 | מאת: יהושע

לאבא בן ה 75 יש הרחבת חדרים במוח עפ"י MRI.לפני חדשיים עבר הנשמה ו 3 החייאות.כיום מאושפז בבית רבקה עם קונוס (פיום). החלק הימני כנראה נפגע. מקבל קלונקס. איך נוכל לדעת את המצב הפוטנציאלי לשיקומו נשימתית ונוירולוגית ? לדברי הרופאים במחלקה לא ניתן לבצע CT או MRI אלא להתמקד במצב הנשימתי.והאם יש מקום לפיזיוטארפיה מסיבית ?

26/03/2011 | 19:21 | מאת: דר' דניאל גוטליב

קשה עד בלתי אפשרי לבצע בדיקת דמות מוחית במצב של הנשמה והתועלת זניחה מולה הסכון בבצועה. עיקר המידע מתקבל מהמצב הקליני ובכל מיקרה מתבצעת פיזיוטרפיה פסיבית גם אם אינכם מודעים לכך. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי