דיכאון לאחר 2 תאונות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/11/2014 | 08:35 | מאת: יריב

שלום לכם.. אני בן 40 נשוי + 3 ב 2009 נפצעתי - פריצות דיסק צווארי C5-6-7 ומותני L3-4-5-6 ב 2013 נפצעתי - שיתוק עצב 6 ו 5 עקב מברג שנכנס לעין ימין. מאז אובחנתי גם כסובל ממחלת הפיברומיאלגיה - כאבי שרירים מופשטים, דקירות ונימולים מופשטים, שתן תכוף, כאבי בתן, סחרחורות, כאבי ראש, איבוד זיכרון, תחושות מצבי רוח מתחלפים, עצבנות יתר, שינה רצופת מחשבות וכאב פיזי, עייפות מצטברת וחולשה כללית. חוסר חשק מיני על אף שיש זקפה. כ"כ ניסיתי לעבוד במס' עבודות ולא החזקתי מעמד כי אני חיי את התאונות ותוצאותיהן המכאיבות באופן יומיומי,, לאחרונה רופא כאב המליץ בפניי על קנאביס רפואי - אני לא חושב שזה יפתור הבעיה. את ילדותי אני זוכר כילדות ילד מן המניין ללא מצוקות ואירועים חריגים.. בעשור האחרון עבדתי כסוכן מכירות ואחרי התאונה השנייה עבדתי כמנהל רכש ולוגיסטיקה אך לא עמדתי בעומס וכשלתי. כעת עובד כשומר. דעתכם? האם ניתן לאפיין הבעיה? האם דיכאון?

יריב שלום, אני מבינה שאתה נמצא במצוקה נפשית ונראה שאתה צריך עזרה בשיקום חייך לאחר התאונות שעברת.אבחנה של דיכאון וטיפול מתאים יכולים להינתן רק ע"י פסיכיאטר שניתן לגשת אליו בקלות דרך קופת חולים. אבל אתה יכול לקבל שירותי שיקום בלי קשר לאבחנה זו או אחרת במסגרת אגף שיקום של ביטוח לאומי. הייתי מציעה לך לפנות גם לשם. בברכה נהורה

14/11/2014 | 17:47 | מאת: חיליק אביב

ערב טוב לך יקירי בתור אחד שחזר מהגיהינום אני ממליץ לך לא לפנות לפסיכיאטרים ולא קאנביס ,בגיל 21 במשך 5 שנים ברציפות השתמשתי בסמים קלים ופסיכוטיים ויצאתי לטיול  ארוך מהרגיל וכמעט לא חזרתי היום אני בן 41 נשוי באושר 3 עובד וחי חיים שפויים ומדהימים ללא פסיכייטרים וללא כדורים,כל עוד אתה נושם ועומד על הרגליים תמצא לך הרגלים טובים בחיים תחייך תשמח ותלמד להכיר את הבן אדם שבך יש בך הרבה יותר מימה שאתה מכיר ויודע ,תלמד להרגע בצורה טיבעית יותר בהצלחה מקווה שהצלחתי לעזור במשהו

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה