השמנה מטיפול בציפרלקס

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/08/2017 | 17:13 | מאת: בעז

שלום דר' מעולם לא סבלתי ממשקל יתר, עד שלפני שנתיים התחלתי לקחת ציפרלקס לטיפול בחרדות. הכדור מאוד עוזר לי, אך תוך חודשים ספורים משקלי זינק מ-68 ל-82 (גובהי 1.78). האם יש דרך להרזות למרות השפעת התרופה? מודה לך מאוד בעז

שלום בעז, תוכל להתייעץ עם הפסיכיאטר על מנת לשקול החלפת הטיפול - ישנן תרופות נוגדות חרדה שאינן גורמות לעליה במשקל. בברכה, ד"ר רז הגואל

21/12/2017 | 13:05 | מאת: איב

שלום רב, מזה שנתיים אני נוטלת ציפרלקס עקב גיל המעבר , עצב וגלי חום קשים .חייבת לציין שהכדור שינה לי את אורח חיי באופן מדהים פרט לעלייה במשקל קיצונית 15 ק"ג מבקשת לדעת איזה כדור מומלץ שאינו גורם לעליה במשקל . מצב זה גורם לי לחשוב להפסיק אותו ....ואני די מודאגת מכך. תודה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח