בעיה בראיה - לאחר ניתוח אקוסטיק נוירומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/02/2013 | 12:28 | מאת: אורלי

שלום רב, לפני כחצי שנה עברתי ניתוח להסרה של אקוסטיק נוירומה. מזה מס' חודשים אני סובלת מבעיות בצמצום שדה הראיה - שלצערי הרב הולך ומחמיר. אני כרגע בהמתנה לבדיקה אצל נוירואופטלמולוג. אני לא יודעת מה הסמיכות לעצב הראייה. כאשר שאלתי את הרופא המנתח הוא אמר לי שאין קשר בין הראיה לניתוח שעברתי. האם יכול להיות שבמהלך הניתוח להסרה של האקוסטיק נוירומה נפגע עצב הראיה שלי?

לאורלי שלום, אין סמיכות לעצב הראייה. לשאלתך:חד משמעית לא בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה