כאבים בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/01/2012 | 12:38 | מאת: אמיר

שלום רב, אני בן 23. בשבועיים האחרונים אני חש כאב קבוע לוחץ בעמ"ש צווארי, בעיקר כאשר אני מניע את הראש לצדדים. ביצעתי צילום רנטגן שבו נמצאה עקמת של עמוד שדרה צווארי ומעבר לכך ללא ממצא פתולוגי. יש לציין שלעיתים אני חש כאבים בעצמות אגן הירכיים והרגל. מה משמעות כאבים אלו והאם הם קשורים לעקמת??? כיצד עליי להשלים הבירור והאם רצוי לבצע מיפוי עצמות??? (יש לציין רמת קלציום בדם 10.2)

שלום אמיר, עליך להבדק עי נוירולוג או עי אורטופד מומחה לעמ"ש. ממצאי הבדיקה והצלום ידריכו המשך אבחון. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה