חוות דעת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/06/2006 | 00:30 | מאת: נגה

בעקבות ניתוח דיסקאקטומיה ולמינקטומיה לפני 9 חודשים נשארתי עם פגיעה של חוסר שליטה על הסוגרים וחוסר תחושה ברגל שמאל בצד האחורי של הרגל ניסיתי פיזוטרפיה אך זה לא עזר אמרו לי שככל שהזמן עובר יש פחות ופחות סיכוי שהמצב יחזור למה שהיה לפני הניתוח מה הסיכוי לדעתך

לנגה שלום מפנייתך קשה להבין האם חסר השליטה ו-או חסר התחושה היו קיימים טרם הנתוח? פיסיוטרפיה איננה אמצעי לשפור שליטה סוגרית ו-או להחזרת תחושה חסרה רצוייה הדמיית MRI לשם הבנה מדוייקת של מצבך עתה רצוייה בדיקה אורודינמית להערכת סיבת אי השליטה הסוגרית ויתכן אף להגדרת סוג הטפול שיסייע בהשגת שליטה סוגרית לאור בדיקתך ועם בדיקות עזר כנ"ל ניתן יהיה לנבא המהלך העתידי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה