pseudotumor cerebri

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/06/2006 | 23:57 | מאת: יעל

שלום, אני בחורה בת 23 ולפני כשנתיים אובחנתי כסובלת מ- pseudotumor cerebri. טופלתי בהתחלה באורמוקס ומכיוון שסבלתי מתופעות לוואי הוחלט שעליי ליטול topamax. לפני חודשיים הוחלט כי אין צורך יותר ליטול את התרופה מכיוון שעצבי הראיה היו נקיים. בשבוע שעבר שבו הכאבים ואתמול נמסר לי כי המחלה אכן חזרה. אני סובלת מעודף משקל ויודעת שהמחלה נפוצה אצל בחורות צעירות עם עודף משקל. ירדתי במשקל מאז התגלתה המחלה בפעם הראשונה. שאלתי היא- מדוע היא חזרה? התרופות היו אמורות לעזור... האם יש דרך נוספת לטפל ב- ptc חוץ מהתרופות? ואם אכן היא עוברת בשנית, איך ניתן למנוע חזרה נוספת? תודה רבה, יעל

שלום רב שאלתך מורכבת יש טפולים במחלתך שמעבר לתרופות המחלה לעיתים מזומנות איננה "עוברת" כי אם מתלקחת ושוכחת בתקופות שונות יש צורך להפגש,לראות כל נתוני הבדיקות-לרבות בדיקות עיניים,הדמיית המח לסוגיה,מסמכים רפואיים ישימים ממחלתך והתנהלותה עד כה. נשמח לייעץ בהתאם- תאום באמצעות טלפון-0544-804129 -חן בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה