סחרחורת אחרי חבלת ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/11/2020 | 19:45 | מאת: זוהר

שלום וברכה. אבי בן 66 עבר חבלת ראש לאחר נפילה מסולם לפני כמעט חמישה חודשים. אושפז בביה"ח עם מוקדים קטנים של דימום במח ושוחרר לאחר 3 ימים של השגחה. שבועיים לאחר מכן עבר ct מח נוסף ולהלן הממצאים המצורפים בקובץ. מאז כבר חזר לתפקוד מלא כולל לעבודה. בשבוע האחרון מתלונן על סחרחורות השכיבה. האם ממצא זה קשור לחבלת ראש? ( שקרתה לפני כמעט 5 חודשים). תודה רבה!!!

28/11/2020 | 19:48 | מאת: זוהר

.קובץ מצורף

לזהר ערב טוב, הסחרחורת בשכיבה: האם במעבר מעמידה לשכיבה? האם במצה שכיבה כאשר מסתובב מצד לצד?

28/11/2020 | 20:38 | מאת: זוהר

היי, תודה רבה! הסחרחורת השכיבה שמזיז את הראש מצד לצד. האם הצלחת לראות את הקובץ המצורף?(פשוט לא רואה שמופיע...)

לזהר, תודה. לא קשור לחבלת הראש. קשור למערכת וסטיבולרית באוזן הפנימית: מומלץ על בדיקה וייעוץ מומחה אף אוזן וגרון

28/11/2020 | 20:50 | מאת: זוהר

תודה רבה!

מנהלי פורום נוירוכירורגיה