לאחר ניתוח ראש וביופסה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/11/2020 | 17:53 | מאת: יוסי

שלום דוקטור אני אחרי ניתוח ראש אחרי ממצא אקראי בחשד לגליומה דרגה 2 עברתי את הניתוח והגיעו תשובות של הביופסה שמתאר כל מיני דברים ובסוף רשום שיכול להתאים לקורטיקל דיספלזיה ושאין עדות לנאופלסים ...הרופא המנתח ביקש ממני לעשות שוב בדיקה mri בעוד שנה ולבוא אליו ..השאלה שלי דוקטור מה סיכוי שבכל זאת זה אכן יכול להיות גידול בדרגה 2 ושביופסיה טעות למרות שכתוב נגיד אין עדות ..כמה זה שכיח נגיד שיקרה דבר כזה ... תודה מראש

ערב טוב יוסי, *התשובה לביופסיה היא ממצא יותר אמין מהחשד שהועלה טרם הניתוח. *לשם מעקב בקש המנתח בצדק שתחזור על הדמיית MRI בעוד שנה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה