שאלה לגבי ממצא ב-ct מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/11/2020 | 09:04 | מאת: ז'אנה

שלום. אני בת 60 וסובלת לאחרונה מהרגשת לחץ מוגבר בתוך הראש עם סחרחורת ובנוסף ירידה משמעותית בזיכרון ובריכוז. בבדיקת ct ראש הועלה שיש הצטברות csf בגומה האחורית (שאר הבדיקה היתה בגדר הנורמה) אשמח להבין מה המשמעות של התוצאה ואילו בדיקות ובירורים נוספים צריך לעשות. תודה רבה מראש

לז'אנה שלום, הנושא בשלב זה =שלב האבחון ,בתחום מומחיות נוירולוגית. מומלצת בדיקתך עי נוירולוג,עיונו בהדמייה והשלמת אבחון עפ"י התרשמותו בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה