טיפול הקרנה במקום לא לפתוח ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/10/2020 | 19:53 | מאת: tami

אחי בחור בריא התגלה לו במקרה גידול שפיר בראש -אין תסמינים נורולוגים עבר בבית החולים אסותא טיפול לעצירת הגידול זריקה -ברוך השם הגידול לא גדל ומרגיש מצויין עברו 11 שנים התגלה ממצא של גידול שפיר במקום אחר נמצא במעקב בבית החולים אסותא ותל השומר האם לפי הידע שלך כמנתח ראש בכיר האם מותר לחזור על הטיפול הזרקה לעצירת הגידול טיפול שמתבצע באסותא פעם שנייה?

27/10/2020 | 20:11 | מאת: tami

יש לציין שאת הטיפול המיוחד עשה שפיגלמן רוברטו האם יש לך מושג בתחום? ידע?

אם הגידול במיקום מוחי שונה-ניתן לבצע טפול רדיוכירורגי לעצירת צמיחתו

מנהלי פורום נוירוכירורגיה