בדיקת הדמייה של המוח עוד פעם תוך זמן קצר ??

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/08/2020 | 13:52 | מאת: tamar

ברקע כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית של המוח לפני למעלה מארבע שנים בדיקת הדמייה של המוח לפני חודש תקינה. השבוע עשיתי זריקת שיקוף בגב אחרי הזריקה החל לי כאב ראש חזק מלווה בסחרחורות וקצת חום. בעצת הרופא משפחה נשלחתי למיון הדסה עין כרם ירושלים נורולוגי ונתן לי כדור נגד כאבים ונוזלים -כי הייתי מיובשת מרוב תרופות אקמול שלקחתי ואדויל ועשה בלגן שלם בתרופות. חל שיפור בכאב בעצת הכונן רופא בכיר נורולוג מנהל מחלקה הומלץ לעשות בדיקת הדמייה של המוח mri ולא סי טי . אם הבדיקה חודש שעבר יצאה תקינה מה הטעם לחזור על הבדיקה כל כך קרוב ??? אני לא מאמינה שזריקת שיקוף אפידורל יכולה לשנות את תמונת המוח יש לך הסבר למה הכונן החליט לעשות בדיקת הדמייה של המוח אם הבדיקה הנורולוגית תקינה מלבד קצת אי יציבות סחרחורות שעברו וכאב ראש שכמעט עבר... מה דעתך על כול הסיפור?

•כאב הראש המתואר קרוב לודאי משני לזריקת השיקוף במנגנון המתואר כ- spinal headache מומלץ ייעוץ נוירולוגי

29/08/2020 | 10:55 | מאת: tamara

אתה במיליון אחוז צודק אבל התייעצו עם רופא בכיר בנורולוגיה ועם רופא כונן נורוכירוג ונתנו לי לעשות בדיקת הדמייה של המוח mri במילא אמרו לי שעד שמזמינים תור זה לוקח זמן מספר חודשים פשוט הכאב במקום של הניתוח והם קצת חוששים

סופ"ש נעים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה