תוצאות בדיקה עמוד שדרה צווארי ומוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/07/2020 | 16:05 | מאת: תמר

סיבת הפנייה כאבים עמוד שדרה צווארי אין רואים לחץ על החוט או הפרעה למרקמו. בלטים ושינויים דיסקונגיים בשלושת המרווחים c3-6 השפעתם קלה מתונה וללא לטרליזציה ניכרת. שינויים מעטים במרווחים נוספים ממצא האדרתי קטן בפצט של c5מימין יתכן המנגיומיה. יישור הלורורוזיס . מוח: מעקב לאחר ניתוח המנגיומיה ללא שינוי ניכר משנה שעברה 2019. האם עמוד שדרה צווארי תקין הבדיקה? איך מטפלים בממצא c5? שבפענוח? איך מטפלים בזה? מעקב ? האם זה דחוף ? תודה

23/07/2020 | 16:11 | מאת: תמר

שכחתי לציין דוקטור שיש לי הפרעת תנועה מיוקולניוס דיסטוניה כ12 שנה מקבלת חצי כדור קסנזין

שלום תמר, שוב.. הממצאים המתוארים בפענוח ההדמייה אינם טעונים ניתוח. כדאי לנתב שאלותיך ליועץ נוירולוג.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה