תהליך ריסוק אבנים בעיה נורוכירוגית ונורולוגית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/06/2020 | 11:58 | מאת: שאלה על ריסוק אבנים בעיה נורולוגית וניתוח במוח

אני אמורה לעבור תהליך ריסוק אבנים בכלייה השמאלית יש לי בעיה נורולוגית הפרעת תנועה ביד שמאל בנוסף בעבר עברתי כריתת המנגיומיה בצד שמאל. בעבר השתמשתי במכשיר tens בצד שמאל של הבטן כלייה וזה הגביר לי את ההפרעה-ובעצת המנתח מוח אמר לי לא לעשות את המכשיר tens האם תהליך ריסוק אבנים בכלייה השמאלית מסוכן או לא כדאי לעשות מי שיש לו רקע נורולוגי ונורוכירוגי ? האם זה יכול להגביר את ההפרעה?

•אנו מגיעים שוב ,לבעייה שכבר נדונה מכל כיוון אפשרי.. •זכור לי שכיום אין לך בעיה בתחום הנוירוכירורגי כיוון שההמנגיומה נכרתה. •ריסוק אבנים הוא טיפול חד פעמי בד״כ להבדיל מתהליך. הדיון בביצועו לנוכח הפרעת התנועה הידועה הוא בתחום הנוירולוגי. סופ״ש נעים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה