לפני ניתוח משהו שמאוד רוצה לדעת אם אפשר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/06/2020 | 10:46 | מאת: אלי

שלום דוקטור אני ליפני ניתוח לממצא בגודל 11*7 במוח טמפורלי ולא תסמינית לאחר מעקב של שנה ללא שינוי בכל זאת הוחלט לנתח ולהוציא .. הממצא יכול להתאים גם לדיסלזיה קורטקלי וגם לגליומה דרגה נמוכה 2 שלפי הרופא 95 אחוז שזה גידול דרגה נמוכה השאלה שלי גם אם אחרי הוצאה רואים נגיד שמבחינת בדיקות גנטיות וכל הבדיקות שזה גידול " חלש " מה סטטיסטי חזרה של התהליך אחרי כמה שנים נגיד .. אני יודע כל דבר לגופו אבל השאלה שלי היא שאלה סטטיסטי .. אשמח מאוד לשמוע ממך .... תודה רבה

שלום אלי, ניתן לענות רק על גידול שאובחן רקמתית-היסטולוגית בברכה

16/06/2020 | 11:38 | מאת: אלי

אני מודה לך דוקטור ומבין את תשובתך ... אבל יש מקרים שבהם צפי אחרי הוצאת של דרגה 2 היא ל 30 שנה קדימה נגיד? או שזה נדיר מאוד מאוד

לאלי, נדיר מאד

מנהלי פורום נוירוכירורגיה