בירור עזרה בבעיה ?? מה דעתך? עזרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/06/2020 | 17:13 | מאת: שאלה לא מבינה מה יש לי ? עזרה

ברקע שלי מיוקולניוס דיסטוניה מזה כ12 שנה מקבלת חצי כדור קסנזין לפני חמש שנים בערך עברתי כריתה של המנגיומיה מעצם פרונטלית של המוח ההדמיה לפני שנה ביולי אחרונה תקינה. ביום שבת התחיל לכאוב לי עיניים עם חום שני עפעפים אדומות בעיקר צד שמאלי של הניתוח והבעיה הנורולוגית נתנו לי טיפול משחות ושחררו אותי למחרת קמתי עם כאב בצד שמאל של הניתוח חזק וחצי פנים שורפות כואבות שקשה לי להזיז את צד שמאל של הפנים. הצד ששורף הוא הצד של הניתוח -אמורה לעשות בדיקת הדמייה מקיפה ביולי השנה. נמצאת במעקב נורוכירוגי האם לגשת לבית חולים שיש בו נורולוג ונואורופמתלוג או לכול מיון כמו בית חולים העמק שאין מחלקה נורולוגית ולא נורוכירוגית? יש לציין שאני לא סובלת מבעיות בעיניים בעבר לפני הניתוח ראש שנה לפני זה היה לי חשד לדלקת בעצב הראייה אבל זה חלף. האם זה תסמונת העצב המשולש? האם לפנות לבית חולים שיש שם מכשור יותר ומחלקות יותר פועלות עם רופאים בכירים ??? תודה

התסריט הוצג כאן מספר פעמים. הנושא בתחום המומחיןת הנוירולוגית עם סיוע נוירואופטלמולוגי אין בפנייתך עתה צורך במעורבות או התערבות נוירוכירורג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה