סיטי תקין האם mriיהיה תקין ?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/06/2020 | 12:33 | מאת: t

סובל ת מכאבי ראש עד שעלו וראו סוף כול סוף המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם -עברתי כריתה מלאה. שמחה שהוציאו את הגידול השפיר בכלי דם של מוח. לאחרונה צצו לי כאבי ראש עשו לי ct יצא תקין מלבד כאבי ראש ממוקדים אין לי סיפטומים אחרים הנורולוג נתן לי לעשות בדיקת תהודה מגנטית MRI אם הסיטי תקין אז אז אין מה לדאוג והכול שפיר ותקין? יום מבורך דוקטור תודה על הכול

02/06/2020 | 13:39 | מאת: t

יש לציין שסבלתי יותר משש שנים מכאבי ראש ואמרו לי נפשי חרדה ומתברר שהיה משהו רק שלא קראו טוב את הבדיקה. החודש זה חמש שנים מהניתוח המנגיומיה

בוקר טוב, *הרופא נהג בזהירות ראוייה. *יש להמתין לנתנוני ה-MRI. בברכה

13/06/2020 | 15:38 | מאת: t

האם זה נכון שברוב המקרים שהסיטי תקין אין מה לדאוג??? יום מבורך

הדיון בנושא מוצה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה