כאב עצבי אחרי ניתוח ראש ובעיה נורולוגית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/03/2020 | 16:10 | מאת: שאלה כללית

עברתי ניתוח ראש כריתת המנגיומיה בדיקת הדמייה תקינה ביולי אחרון 2019 -בדיקה תקינה של המוח ועמוד שדרה צווארי. הניתוח נעשה לפני ארבע שנים ברקע יש לי הפרעת תנועה קטנה וכתוצאה מכך לוקחת קסנזין חודש אחרי הניתוח החל לי כאב עצבי - בתור מנתח בכיר האם יש קשר בין הניתוח לכאב עצבי בצד שמאל של הבטן מקרין לגב? ידוע לי שיש בעיות נורולוגיות כמו טרשת נפוצה יכול להיות כאב עצבי אין לי טרשת סתם הפרעה קטנה -האם הכאב העצבי הוא כתוצאה מבעיה נורולוגית של שנים או מהניתוח כריתת המנגיומיה?

ערב טוב, אין כל קשר בין הניתוח לפני 4 שנים לבין הכאב המתואר. דיון במקור הכאב מתאים לייעוץ נוירולוגי. בברכה

10/03/2020 | 12:41 | מאת: שאלה

כמנתח בכיר האם מותר לבצע טיפול בגליי רדיו במרפאת כאב נגד כאב עצבי? שאלתי האם מותר לבצע טיפול בגליי רדיו לאחר ניתוח ראש?

הטפול בגלי רדיו לרבות ההוריות בעד ונגד בצועו נתון בתחום הטפול של מרפאת כאב

מנהלי פורום נוירוכירורגיה