האם חייבים ניתוח - לחץ על חוט השידרה C6

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/02/2020 | 11:50 | מאת: דן א

אני סובל מכאבים קלים בצוואר כתף ולאורך היד במשך כשנה וחצי שנה, לאחרונה התחילו נימולים קלים באצבעות יד שמאל. MRI- מדגים הצרות ניכרת C5-6 עם לחץ על חוט השידרה, אתמול הייתי אצל מומחה ולאור ההחמרה האיטית הוא ממליץ על ניתוח דקומפרסיה וקיבוע צווארי קדמי קורקפטומיה C6 איחוי וקיבוע. אני מאד מאד חרד מניתוח בכלל ובאזור רגיש כזה בפרט, לטענת הרופא הניתוח הוא על מנת למנוע החמרה. האם נראה שיש דרך אחרת או שאין ברירה ואני חייב לעבור את הניתוח ? למי כדאי לפנות לטובת חוו"ד שניה תודה דן

לדן שלום, יש צורך לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית ולעיין בהדמיית ה-MRI כדי להמליץ האם ניתוח ואם כן-מה סוג הנתוח המתבקש אשמח לסייע במתן חוד שנייה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה