אוטם לקונרי בפונס משמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/02/2020 | 23:16 | מאת: סול 25

שלום אני בת 25 ובעקבות תאונת דרכים שקרתה לפני כשנה סבלתי המון מכאבי ראש ועשו לי סי טי עם חומר ניגודי וגילו חשד לאוטם לקונרי בפונס משמאל רציתי לשאול מה פירוש הדבר ואם זה יכול להיגרם כתוצאה מהתאונה? יש לציין שבמהלך השנה בנוסף לכאבי ראש גם היה לחץ בתוך הראש ותחושת הירדמות בלחי התחתונה מצד ימין

בוקר טוב סול, *כאבי הראש ו-או רידום בלחי התחתונה מימין ו-או תחושת הלחץ בראש אינם נובעים מהאוטם הלקונרי בפונז במידה שהוא קיים. לכן מתבקש המשך בירור מאבחן נוירולוגי לסיבתו. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה