כאבי גב חזקים בדיקת הדמייה עמוד שדרה גבי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/01/2020 | 21:36 | מאת: תמר

סובלת מכאבי גב חזקים מקרינים לרגל ימין קושי בהליכה משככי כאבים לא עוזרים רופא כאב נתן לי לעשות mri עמוד שדרה גבי. כמובן שאעשה מי מטפל בmriעמוד שדרה גבי אורטופד או /ו גם נורוכירוג ? או שזה תלוי בפענוח שנה טובה תודה על הכול תמר

בוקר טוב תמר, *תחילתית-הבעייה ניתנת לאבחון=בדיקתך+עיון בהדמייה עי אורטופד או עי נוירוכירורג. *בהתאם לאבחון יומלץ טיפול שמרני או על ניתוחי: גם הוא אפשרי עי אורטופד וגם עי נוירוכירורג. חלק מהטפול הלא ניתוחי מתבצע במידת הצורך עי מומחה לכאב בברכה

03/01/2020 | 12:26 | מאת: תמר

תודה דוקטור הכאב בגב מאוד חזק t12 t8 מחכה לתור לmriעמוד שדרה גבי ברקע עברתי ניתוח הוצאת המנגיומיה ממעטפת המוח -עצם פרנוטלית שמאלית והפרעת תנועה קטנה. האם יש קשר לכאבי גב החזקים לניתוח בראש או לבעיה נורולוגית? תודה ושבת שלום

03/01/2020 | 12:46 | מאת: תמר

רופא כאב אמר שיש קשר בין הוצאת המנגיומיה לכאב גב מה דעתך?

לתמר שלום, על פניו לא נראה קשר כאמור,אינני רואה טעם לדיון נוסף בפורום זה ללא בדיקתך ו-או עיון בהדמייה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה