פענוח CT ראש - איבוד שדה ראייה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/12/2019 | 20:24 | מאת: מאיה

שלום, הופניתי לבדיקת CT בשל אירוע של איבוד שדה ראייה וכאב ראש חזק. אשמח להפשטת הפענוח שניתן, הבדיקה בוצעה עם וללא חומר ניגוד ״מודגמים איזורים היפודנסיים קטנים מפוזרים בחומר בלבן בהיקף החדרים הצדדיים״ ״חדרי המוח והמרווחים החוץ אקסיאליים מורחבים במידה קלה״ ״fetal pca מימין - וריאנט אנטומי״ יתר הבדיקה תקינה, לא הוספתי תודה

למאיה שלום, *הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית:מומלצת בדיקה וייעוץ תן*ם *כמו-כן רצוי שאיבוד שדה ראייה ייבדק ויאובחן בסיוע נוירו-אופטלמולוג=מומחה עיניים העוסק בהפרעות ראייה שמיקורן במח. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה