צפלוהמטומה בראש \ שינוי בעצם הגולגולת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/10/2019 | 15:29 | מאת: מארק

שלום, כשנולדתי נולדתי עם צפלוהמטומה, עברתי ניתוח בראש עוד כשהיתי תינוק, הניתוח לא עזר, שנים חייתי עם בליטה בראש מצד ימין, כיום אני בן 32 מתחיל להקריח והעיניין מתחיל לעציק לי מאוד, העם ניתוח בגולגולת יכול לעזור לי?

ערב טוב מרק, עקרונית-אפשרי פרטנית-צריך לראות אותך כדי להתרשם, לבצע הדמייה ולקבל החלטה תואמת

15/10/2019 | 11:08 | מאת: גדי

ממליץ לך ללכת ל-2 חוות דעת רפואיות ולא למהר. אני אישית נעזרתי בד"ר מרקו רובין שעושה ניתוחי קרניופלסטיקה. אגב גם השתלת שיער היא אולי אופציה. מאחל לך בריאות ושמחה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה