מחלת כלי דם מוחיים קטנים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/09/2019 | 21:26 | מאת: קרני33

ערב טוב. דיי אובדת עצות מאובחנת עם וסקוליטיס סיסטמטי מזה כעשור. בשנים האחרונות הופיעה החמרה נגעים מרובים בחומר הלבן במח וכן במיפוי מח ירידה בחמצן באזורים מסויימים. נופלת המון. חבלות ותפרים. רק השבוע נפלתי שלוש פעמים. אני לא זוכרת מה קרה. רק שאני קמה מהנפילה. מה הסיכונים של מחלת כלי דם במח? איך ניתן לטפל? הנפילות מטופלת אצל נוירולוג וראומטולוג. רק בסבב בדיקות. ניקור מותני תקין. סובלת מכאבי ראש בצד ימין לחץ נוראי ותחושות עילפון אשמח למענה או המלצה לרופא שיוכל לסייע עשר שנים ועד היום אין טיפול ושיווק למה שקורה. רק עושים בדיקות בלי סוף

לקרני שלום, הבעייה ברורה. •האם בצעת בדיקת EEG בשנה- שנתיים אחרונות? אם כן-תשובת מפענח ? •האם יש בדיקת MRA מח? אם כן-תשובת מפענח? האם את מקבלת מדלל דם? אם כן -איזה? ניתן לסייע טיפולית. תוכלי להתקשר 0542291046 ביום ד-25-09 בשעה17:30

20/09/2019 | 12:21 | מאת: קרני33

בדיקת eeg בשינה יש לי תור בנובמבר עשו לי רק בערות ויצאה תקינה Mra לא אישרו לכן יש mri ומיפוי מח בעבר לקחתי אספירין בערך שנה או קצת יותר וזה גרם לדימומים. הפסיקו את האספירין אבל הדימומים ממשיכים אשמח מאד לדבר איתך

תודה על השלמת המידע נדבר ביום ד -כנ״ל

מנהלי פורום נוירוכירורגיה