מכשיר ביוקיו ליזר אחרי ניתוח ראש ובעיה נורולוגית הפרעת תנועה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/09/2019 | 11:42 | מאת: TAMI

שלום רב דוקטור אני סובלת מהפרעת תנועה מזה כשתים עשרה שנה מקבלת קסנזין חצי כדור. לפני כארבע שנים עברתי ניתוח כריתת המנגיומיה מעצם פרנוטלית שמאלית -הניתוח עבר בהצלחה. לאחרונה סובלת מכאבים חזקים בקרקפת האם מכשיר ביוקיו ליזר יכול לעזור? האם למישהי שעברה ניתוח ראש מותר בכול איבר להשתמש במכשיר ביוקיו ליזר ? האם למי שסובלת מהפרעת תנועה מאוזנת ויציבה עם קסנזין חצי כדור מותר לה להשתמש במכשיר? חודש הבא יש לי תור למנתח ראש -האם נראה לך ידע? לפני שאני באה אליו רציתי לדעת חוות דעת ממנתח מוח שמבין ובעל ניסיון שבת שלום

לתמי שלום, *הניתוח שעברת איננו מהווה הוראת-נגד לשימוש במכשיר. *שאר שאלותיך מתאימות לדיון בפורום נוירולוגי. בברכה

14/09/2019 | 12:56 | מאת: tami

תודה בלי קשר למכשיר האם כול מנתח מוח מבין בנורולוגיה ?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה