דליפת נוזל מח האם קיימם ?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/06/2019 | 15:52 | מאת: אריה

שלום אני לאחר ניתוח הסרת מקרואדנומה מבלוטת יותר המוח ( חודש לאחר הניתוח). כל הזמן האף לח ובעת התכופפות יש לי לחץ בסינוסים ולפעמים יש נזילה של טיפה כמן מים אבל עכורה ולא צלולה שנזלה מהאף. לאחר ct ראש ובדיקה של אף אוזן וגרון הרופא טוען שלא רואה שקיימת דליפה. מה עושים ? האןזן גם התחילה להסתם ... ויש כאבים בסינוסים וראש.

ערב טוב אריה, *יש צורך לבדוק אותך *לעיין במכתב סיכום האשפוז+אם בידך בפרטיכל הניתוח ובסכום הייעוץ של מומחה אף אוזן וגרון. *יש צורך לעיין ב-CT שבצעת המשך אבחון ינותב בהתאם בברכה

22/06/2019 | 22:21 | מאת: אריה

האם בדיקת בטא 2 טרנספרין היא חד משמעית ותשלול או לא את נושא הדליפה ?

לאריה, כן. היא תשלול או תאושש את היות הדליפה נוזל מוחי=CSF. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה