טיפול בעין פתוחה משיתוק פצאליס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/05/2019 | 17:18 | מאת: יהודית

שלון שיתוק בפנים מסוג פצאליס שבו עין אחת לא נסגרת ועין שניה קשה לפתוח אותה ויש קרום לבן על העין הפתוחה. שאלותי : 1. האם שיתוק הפנים הזה יכול להיגרם גם אחרי 4 ימים מאירוע מוחי? 2. איזה טיפול יש לתת לעין שנשארת פתוחה שלא תתייבש, האם ניתן לשים בתוך העין הפתוחה משחה אנטיביוטית מסוג סינטומיצין ? 3. מה זה הקרום הלבן שעל העין הפתוחה? לקריאה נוספת והעמקה שיתוק עצב הפנים עווית מחצית הפנים שיתוק כלורמפניקול

ליהודית ערב טוב, בתשובה לשאלותיך: 1.-כן 2.הטפול לעין הפתוחה צריך חהיות מודרך עי רופא עיניים 3.כל הייעוץ וההסבר הקשורים לעין צריך להסתייע עי רופא עיניים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה