עזרה בבקשה סובל מכאבים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/04/2019 | 09:34 | מאת: ליאור

היי השמח להצעות ממוחים כאן באתר ! אז ככה עברתי ניתוח ראש (עצם סינטטית) במהלך התקופה בבית החולים תל השומר נידבקתי בחיידק בשם mrsa ,הרופאים רצו להוריד לי תעצם בגלל חומר צהוב csf שנזל לי מהתפרים ,אבל סירבתי במקום במשך חודש וחצי הייתי על אנטיביוטיקה חזקה בשם "ונקומיצין" ותוך כדי כול חמישה ימים עברתי דיקרה שאנט מעמוד השדרה התחתון לשאיבת ה csf לשקית. כרגע אני בבית ממשיך אם האניביוטיקה פעמיים ביום,אבל מה שחשוב באמת שאני מרגיש כאבי תופת מהגב התחתון בקושי יכול ללכת שלא נדבר על להתכופף ,ששאלתי תרופאים שטיפלו בי הם אמרו לי שאסור לעשות מסאז' שזה יקח תקופה של כמה שבועות עד שיעבור הכאב השמח באופן דחוף שאחד מקם ייעץ לי מ לעשות כרגע כדי להרגיע תכאב אני מרגיש איש זקן אני כולה בן 21, תודה לכם מחכה בציפייה חג שמח!

כדי להתייחס ולהמליץ על הטפול בכאב הגב התחתון והמגבלות הנובעות ממנו- יש צורך לבדוק אותך+לקבל מפרט מדייק על הטפול שתמצצת בפנייתך. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה