שריפה בכפות הרגליים והתכווציות שרירי התאומים בשוקיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/04/2019 | 23:30 | מאת: משה כץ

סובל משרפה בכפות הרגליים והתכווציות בלתי רצוניות בשרירי התאומים קופץ מהמיטה באמצע הלילה עקב כך. בשתי הגפיים התחתונים ברמה בלתי נסבלת כאילו אני הולך על גחלים.עברתי מספר ניתוחים בשוק פציומיטי עקב כך פגיעה קשה בעצב הפרונאלי המשותף ושיתוק מלא של עצב הסוראלי עקב ביופסיה.קיבלתי כמעט את סוגי הטיפולים כדורים מכל הסוגים.דיקור זריקות טנס הידרוטרפיה עיסוי וכל הטיפולים לא עזרו לי.השריפות וההתכווציות הינם בלתי נסבלים.האם יש פתרון לבעיות.ברקע אני חולה אונקולוגי סרטן קיבה.90% מכיבתי נכרתה עכשו אני במעקב בדיקות והשגחה

למשה, שאלותיך בתחום המומחיות הנוירולוגי אנא היוועץ בהתאם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה