גב תפוס מקרין לרגל ונסיעה צפויה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/04/2019 | 07:28 | מאת: אורית

שלום רב, לפני כחמישה שבועות נתפס לי הגב התחתון בצורה חזקה מאד, קיבלתי זריקת וולטרן וארקוקסיה למשך 5 ימים, לאחריהן היה שיפור אבל הכאבים עדיין היו קיימים, בעיקר בישיבה. כעבור שבועיים הרגשתי הקרנה לרגל (בעיקר ימין אבל גם קצת שמאל) ולעיתים הקרנה לכפות הידיים. בצילום רנטגן האורטופד אמר שלא מדובר בפריצת דיסק אלא ככל הנראה שריר תפוס. עשיתי דיקור והלכתי לאוסטאופת ללא שינוי. אתמול בערב עשיתי עיסוי ולחצו לי בנקודה הכואבת והרגשתי זרמים. לאחר העיסוי הרגשתי תחושה חזקה של נימול וחולשה ברגל ימין וכך גם התעוררתי הבוקר. אני מרגישה שאני גוררת את הרגל. אני מאד מוטרדת כיוון שבעוד מס' ימים אני אמורה לטוס לחודש ואני דואגת גם מהטיסה עצמה וגם מהחמרה במדינה זרה. איך ניתן לטפל? האם במצב זה עדאי לבטל את הנסיעה הצפויה? תודה

בוקר טוב אורית, יש לבדוק אותך עתה כדי להתייחס קונקרטית. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה