לא מתעורר אחרי תאונה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/02/2019 | 14:59 | מאת: אבירם

אבי בן 70, היה מעורב בתאונת דרכים, שברים בפנים, בעמוד השידרה (ללא נזק לחוט, או צורך בהתערבות כירוגית), צלעות ויד, נראו גם שתי המטומות קטנות במח, שנספגו ונעלמו אחרי שבוע. לאחר שבועיים, נותק מההרדמה ומכונת הנשימה (נושם דרך פיום קנה), וכבר יותר משבוע לא קם , או מגיב לדיבור,. זז כל הזמן, כל הידים והראש, אבל לא מתעורר, רוצים להעביר למוסד סיעודי. מה יש לעשות? והאם יש סיסה שלא מתעורר. תודה

בוקר טוב אבירם, *יש לחזור על הדמיית המח טרם העברתו *מתבקשת בדיקת נוירולוג +עיון בהדמייה החדשה. *עם 2 אלה סביר שתתברר סיבת אי התעוררותו וחסר התקשורת איתו: המסקנות הטפוליות-כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה