כאבי ראש קלים לאחר מכה במצח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/01/2019 | 10:48 | מאת: לירון

אתמול בטעות נתקלתי בחלון המרפסת, קיבלתי מכה במצח מהחלון. הרגשתי כאב מקומי וקצת כאבי ראש. היום אני מרגישה כאב ראש מדי פעם, הכאב עמום ולא חזק מדיי. לא חשתי סחרחורות או בחילות וכו. האם יש צורך לפנות לטיפול רפואי? תודה

שלום לירון,בשלב זה -לא באם תופיע בחילה ו-או הקאה, התעצמות כאבי הראש, ירידה בעירנות, טשטוש ראייה, אז כן בברכה

01/02/2019 | 10:33 | מאת: לירון

תודה. עברה יממה נוספת, עכשיו כאבי הראש נעלמו אך במקומם מרגישה מעט לחץ בראש באזור המכה (תחושת משיכה כזו) ..האם זה טבעי?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה