תחושת לחץ וצריבה בגב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/01/2019 | 14:47 | מאת: כאבי גב כתוצאה מתאונת דרכים

ד"ר ולד שלום נפגעתי לפני 4 חוד' בתאונת דרכים ומאז אני סובל מכאבי גב תחתון וצוואר תכופים עם תחושת צריבה. טופלתי בפיז' בגב תחתון עשיתי צילום CT ובדיקת EMG עם ממצאים של חוסר תחושה באזור השמאלי של הגוף.אני מתקשה בעמידה/הליכה/ישיבה ממושכת מה לדעתך האבחנה? האם ישנם דרכי טיפול? תודה

ערב טוב , *הדרישות שתאפשרנה אבחון מדייק והמלצה על טפול כפי שישתמע: *לבירור איתך-"חסר תחושה באזור השמאלי של הגוף "הינו תאור מיקום לא מוגדר * יש לבדוק אותך *יש לעיין בהדמיית ה-CT יש לעיין בנתוני ה-EMG בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה